img { max-width: 560px; width: expression(this.width > 560 ? 560: true); }

24 Mayıs 2011 Salı

Şampiyonluk gene yalan oldu !

Duygularımı ifade etmekte güçlük çekiyorum.. Bir kez daha emeğin, paraya ve masa başı oyunlarına yenildiğini görmüş olduk..

Fotolarla anlatmaya çalışcam..




20 Mayıs 2011 Cuma

Wallpaper Hizmeti # 6


Ankara kalesi... Eğer şehirden kaçmak isterseniz kendileri orda duruyor. Dar sokaklarında yürüyün, köşedeki köftecide köfte yiyin, biraz alışveriş yapın, kalenin tepesine çıkıp Ankara'ya yukardan bakın, Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezin..

16 Mayıs 2011 Pazartesi

yağmurda şenlik !


Şenliğin doğasında çimlerde yayılmak, karpuz gibi yata yata büyümek vardır.. Hava yağmurlu ve yerler çamur olunca işte zorlama bir şenlik oluyor.. Uzun yıllar sonra tekrardan bir görelim dediğimiz odtü şenliklerini görme ümidimizi, Trabzonspor'un şampiyonluğu gibi seneye devrettik.. :(


Böyle ayakta durarak şenlik mi yapılır, konser mi dinlenir.. Gidin ders çalışın, sınavınız yok mu sizin ? Bizim dönemde matematik bölümü kasıtlı olarak şenlik haftasına koyardı sınavları, Dif diye bir ders vardı hiç unutmam, milletin 2. sınıfta geçtiği bu dersi sırf sınavları şenlik zamanına geliyor diye 4. sınıfta zorla geçmiştim.. Az daha mezun olamıycaktım..

Odtü'deki gökkuşağının ara renkleri ! ise ortalığı şenlendiren nadir görüntülerdi..


Ama yine de tatsız bir şenlikti diyebiliriz.. Bu arada şenlik bitti yaz geldi sanırım, dışardaki havaya bakıyorum da ilkbahar yalan olmuş, direk yaz gelmiş.. Herkese hayırlı olsun yaz...