img { max-width: 560px; width: expression(this.width > 560 ? 560: true); }

16 Haziran 2009 Salı

Yılın Transferi Özer

Mehmet Topuz veya yapılacak diğer transferlerden çok daha önemli bir transfer yaptı Fenerbahçe Özer’i alarak.. Sezonun değerlendirmesini yaptığım yazıda da değinmiştim Özer’i alan yılın transferini yapmış olur diye. Eğer İstanbul bozmazsa veya ciddi sakatlıklar yaşamazsa çok büyük çıkış yakalar milli takımda da yerini alır..



Küçük bir anektot, aslında bilinen birşey, Özer Trabzon’lu ve koyu bir Trabzonspor’lu.. Dayısıda bizim eski topçulardan Lemi the “Başbakan” Çelik.

Şimdi ilk “aferin” bizim yönetime gelsin istiyorum.. Saçma sapan bir hoca krizini yönetemeyerek bir çuval inciri berbat etme noktasına gelen yönetim, bu güzelim futbolcunun Fener’e gitmesine seyirci kaldı..

İkinci “aferin” de bizim Lemi’ye gelsin.. Yıllarca Trabzonspor’un ekmeğini yedin, bugün bile hala Trabzonspor’dan nemalanmaya çalışıyorsun tamam yeğenini de iyi paraya Fenerbahçe’ye gönderdin hem yeğenin hem sen kazandın.. Ama TV’ye çıkıp Fenerbahçe yalakalığı yapmak niye ? Senin gibiler Trabzonspor’umdan uzak olsun başka birşey istemem.




Özer’e de yani takımında başarılar...

2 yorum:

Merhamet dedi ki...

Bence klasik bir fener transferi, sezonun iki üç maçında güzel oynar ki bu büyük ihtimal Galatasaray maçı olur, ondan sonra dönem dönem maçlarda adını duyarız bir süre sonrada kaybolur gider, benim asılmerak ettiğim Özer e karşılık özgür çek i vermişler basında da haber böyle çıktı vermişler diye, acaba kiralıkmı bonservisi ile mi bence Özgür on tane özer eder.

Lev Kom dedi ki...

Lemi'nin TRT 3'deki konuşması tam anlamıyla çıldırtıcıydı. Videolarımın bulunduğu diskin başına bir şey gelmeseydi bloga da koyacaktım. Türkiye'nin en büyük kulübü vs. dedi de dedi "Trabsonsporlu Lemi"